Min allerførste førsteforfatter-artikel, udgivet i Physical Review B!

Øverste del af artiklen

Øverste del af den udgivne artikel

Den er virkelig ude! Jeg har arbejdet på denne artikel lige siden jeg færdiggjorde mit kandidatspeciale, og den er endelig blevet udgivet som en publikation i Physical Review B. Den endte ud med at være rigtig god – og jeg er så glad for det her! Min allerførste førsteforfatter-artikel i et videnskabeligt tidsskrift!

Dette er basalt set vores rapportering af de røntgen-målinger som jeg fik til at lave mit kandidatproket over – af staging observeret i flere forskellige prøver af enkelt-krystal LSCO+O. Målingerne blev udført ved en række forskellige temperaturer mellem 5-10 K og stuetemperatur, hvilket gav os mulighed for at se hvordan stagingen dukker op ved forskellige temperaturer afhængigt af doping i prøverne. Vi rapporterede også om den observerede køle-rate afhængighed, som blev fundet til at afhænge af mængden af Sr doping i prøverne.

Du kan se den fulde artikel via DOI linket: https://link.aps.org/doi/10.1103/PhysRevB.96.174106

Del dette:

Skriv et svar