Endelig færdig med kandidatgraden!

I dag havde jeg mit kandidat-forsvar, i det gamle auditorium A på Niels Bohr Institutet. Min familie var der, sammen med en håndfuld kontor-kammerater der også dukkede op for at se det. Selv om jeg var ret nervøs, synes jeg at det endte med at gå ret godt, og selv spørgsmålene bagefter kunne vist ikke være gået meget bedre.

Du kan se mine slides på kandidat speciale siden, hvor der er download links til alt der har at gøre med projektet (eller du kan bare se på slidesene direkte igennem dette link).

Et par eksempler fra mit slideshow

Et par eksempler af slides fra mit forsvars slideshow

Alt i alt er jeg meget glad for hvordan projektet endte, og jeg glæder mig til at forsøge at færdiggøre en artikel – så vi kan få udgivet nogle af resultaterne – i løbet af december og januar.

Del dette:

Skriv et svar