Jeg er blevet gift, og jeg har ændret mit navn

Mit gamle navn er Pia Jensen, men da min nye mand har fedt et efternavn, har jeg besluttet at beholde mit tidligere efternavn som nu kun et mellemnavn, og tage hans efternavn – Ray. Så mit navn er nu Pia Jensen Ray i fulde, eller bare Pia Ray eller P. J. Ray i den korte version.

Navneændringen har også inspireret mig til at få et nyt domæne, pjray.dk. Jeg har i lang tid brugt bozack.dk (eller egentlig mest fys.bozack.dk) hjemmesiden til min personlige hjemmeside og e-mail, men jeg følte at det måske var på tide at gøre noget andet. Desværre var det simple navn ray.dk allerede taget af en person der kun bruger det til e-mails (jeg selv skrev med personen for at spørge om jeg kunne købe domænet, men ak) – det ville have været meget sejere at eje.

Indtil videre vil dette nye domæne blot omdirigere til de gamle sider, da jeg ikke har meget tid til at genlave hjemmesiden som jeg gerne vil. En eller anden dag vil jeg sætte mig ned og se om jeg kan få et CMS som Drupal eller bare gode gamle WordPress til at virke. Al den kodning jeg har lavet på denne gamle hjemmeside er begyndt at irritere mig, da så meget af det er super manuelt og tidskrævende at opdatere. Et egentligt CMS med en log-in, og en lidt mere WYSIWYG-tilgang til tingene, ville være en dejlig forandring.

Noget andet er at denne navneændring kommer på et forholdsvis belejligt tidspunkt med hensyn til videnskabelige publikationer. Det er altid bedre at holde sig til et enkelt navn i stedet for at ændre det midt i en karriere. Vi har en publikation der kommer ud snart, og jeg har kunnet få mit nye navn på der – før det blev sendt det ind – så det er en god start.

Del dette:

Skriv et svar