Jeg har udgivet en ny formelsamling som en lille bog!

Jeg har nu fået en ny version af min ældre formelsamling til MatIntro kurset udgivet. Den indeholder flere ligninger, flere og bedre løsnings-taktikker og nylavede illustrationer – og den er trykt i farver denne gang! Den er blevet udgivet med et nyt forlag, da de gamle var langsom til at udskrive flere kopier.. Jeg blev faktisk kontaktet af Polyteknisk direkte, fordi folk blev ved med at spørge om min “lille blå” formelsamling i deres butikker, og det gamle forlag kunne ikke levere kopier hurtigt nok – så de arrangerede en overtagelseskontrakt for en ny version af formelsamlingen og lavede endda den smukke grafik til forsiden af ​​bogen!

En ting som jeg virkelig godt kan lide, er at indbindingen er en egentlig paperback-bog denne gang, i stedet for den hæftede sammenbinding som det gamle forlag lavede. Det gør det så meget pænere at gå igennem den, og du kan faktisk stille den på en boghylde og finde det igen…

Den er udgivet som “Den lille blå – En grundlæggende matematisk formelsamling til MatIntro på KU“, af Polyteknisk Forlag (juni 2012), med ISBN10: 8770782407 og ISBN13: 9788770782401.

De har endda formået at sætte prisen lidt lavere end den pris som den gamle sælger for i øjeblikket. Så et tip, hvis du vil købe min formelsamling til kurset – så kan du lige så godt gå efter den nye. Den gamle bliver bare dyrere hver dag!

Del dette:

Skriv et svar